Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kozan Belediye Başkan Adayı Mustafa ATLI’dan Müdürümüz Prof.Dr. Volkan YURDADOĞ’a Nezaket Ziyareti

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kozan Belediye Başkan Adayı Mustafa ATLI ve beraberinde aynı zamanda Kozan MYO Birim Danışma Kurulu üyemiz olan MHP Kozan İlçe Başkanı Şerif KÖŞELİ, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Kozan İlçe Başkanı Murat MERCAN başkanlığındaki heyet 19.03.2024 Salı günü Müdürümüz Prof.Dr. Volkan YURDADOĞ’a hayırlı olsun dileyerek nezaket ziyaretinde bulundular. Yapılan görüşmede projelerini anlatıp, birlikte yapılabilecekler hakkında bilgi alışverişinde bulunularak, Kozan Meslek Yüksekokulu nezdinde Çukurova Üniversitesi Kozan Yerleşkesi ve Kozan’ı daha ileriye götürebilecek her şey için tüm imkânlarıyla yanımızda olduklarını ve olacaklarını ifade edip akademik, idari personellerimiz ve öğrencilerimizle istişarede bulundular. Nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz.