Tecrübeden Geleceğe Söyleşilerin Dördüncüsünde Konuğumuz Süleyman SEZEN Oldu

Kozan Meslek Yüksekokulu Tecrübeden Geleceğe Söyleşiler etkinliğinin dördüncüsü Girişimcilik başlığı ile 25 Nisan 2024 Perşembe günü saat 10:30’da yüksekokulumuz konferans salonunda Anavarza Bal Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Süleyman SEZEN’in katılımıyla gerçekleştirilmiştir.

Öğrencilerimizin iş dünyasının nabzını tutan isimlerle bir araya getirebilmek, girişimcilik serüvenlerinden ilham almak ve yeni fırsatlar keşfetmek için ‘Girişimcilik’ başlığı altında bu etkinlik ile gelecekle ilgili kariyer yolculuklarına daha bilinçli bir şekilde yürümelerine yardımcı olmak amaçlanmıştır. Sayın Süleyman SEZEN edindiği tecrübeleri, yer aldığı sosyal sorumluluk projelerini öğrencilerimizle paylaşmıştır. Bunun yanında nasıl girişimci olunur, yabancı dil öğrenmenin ve kendini yetiştirmenin günümüz piyasasında ne kadar önemli olduğunu vurgulamıştır. Sayın Süleyman SEZEN öğrencilerimizi de dinleyerek istek ve sorunları dinleyerek onların yanında olduğunu göstermiştir.

Meslek Yüksekokulu öğrencilerimize bilgi ve tecrübelerini aktaran Sayın Süleyman SEZEN ve seminere katılan tüm öğretim elemanlarına ve öğrencilerimize katkı ve katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.