Yüksekokulumuz Yönetim ve Organizasyon Bölümünün Paydaş Toplantısı Yapıldı

Kozan Meslek Yüksekokulu Yönetim ve Organizasyon Bölümünün eğitim amaçlarının ve program çıktılarının geliştirilmesine, yüksekokulumuzun Stratejik Planının belirlenmesine ve Kalite Güvence Çalışmalarının gerçekleştirilmesine ilişkin fikir alışverişlerinde bulunmak, sürdürülebilir işbirliği sağlamak ve tecrübe paylaşımında bulunmak üzere 18.04.2024 tarihinde iç ve dış paydaşlarımızla Çukurova Üniversitesi Kongre Merkezinde bir toplantı gerçekleştirdik.
Dış paydaş katılımcılarımız Sarıçam Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Dr. Orkun İbrahim DAVUTLUOĞLU’na, Yüreğir Belediyesi Kültür Müdürlüğünden Burak KOKOÇYA’ya, Adana Büyükşehir Belediyesi Dış İlişkiler Şube Müdürlüğünden Sıdıka HAKLIKUL BODUR’a iç paydaş katılımcılarımız Yüksekokul Müdürümüz Prof.Dr. Volkan YURDADOĞ’a, Bölüm Başkanımız Öğr.Gör.Dr. Levent YÜLEK’e, Öğr.Gör.Dr. Ali GÖRGÜN’e, Öğr.Gör. Mehmet KARABULUT’a, bölümümüzde okuyan öğrencilerimiz Nuran ÖZER’e, Batuhan YETER’e ve mezun olan öğrencimiz Kübra GÜNDEŞ’e katkı ve katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.