ÖĞRENCİLERE ÖNEMLİ DUYURU

Covid-19 Bulaşma Riskini En Aza İndirmek İçin Yerleşkemizdeki Uyarılara Dikkat Etmeniz Sağlığınız Açısından Önem Arz Etmektedir.

Derslerinizin Bitiminde Sınıfları Ve Koridorları Boşaltmak; Ders Aralarını Okul Bahçesinde Mesafe Kurallarına Uygun Olarak Değerlendirmeniz Uygun Olacaktır.

Tüm Öğrenciler Hes Kodu Bilgilerini Covıd 19 Takip Sistemi (Cu-Cts) https://cts.cu.edu.tr Adresine Yüklemelidir.

Aşısız Öğrencilerin (“Hiç Aşı Yaptırmamış Kişi”, “İkinci Doz Aşısı Üzerinden 14 Gün Geçmemiş Kişi” Veya “Covid-19 Hastalığına Yakalanmış, Fakat Üzerinden Üç Ay Geçmiş Kişi”) Her Pazar Ve Çarşamba Günü Sars-Cov-2 Pcr Testi Yaptırmaları Ve Negatif Pcr Testi Sonuçlarını Pazartesi Ve Perşembe Saat 08:00 Öncesi Cu-Cts’ye Yüklemeleri Gerekmektedir. (Hes Kodu Üzerinden Erişim İçin İzin Verilmişse İlgili Bilgiler Otomatik Olarak Sisteme Aktarılacaktır.).

Öğrenciler Düzenli Olarak Cu-Cts’yi Takip Etmeli Ve Durumları “Yüz Yüze Derse Katılamaz” Şeklinde Olan Öğrencilerin Durumları Sistem Üzerinde “Yüz Yüze Derse Katılabilir” Şekle Gelene Kadar Gerekli Covıd19 Önlemlerini Almaya Devam Ederek Birimlerinin Yönlendirmeleri Doğrultusunda Derslerini Takip Edeceklerdir.