Kozan Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen ‘’Farkındalık Seminerleri’’ başladı.

06.01.2022 Perşembe günü saat 13.30’da Yüksekokulumuz konferans salonunda Türk Kadınlar Konseyi Derneği Akdeniz Bölge ve Adana Şube Başkanı Av. Meryem TÜRKTEKİN “Kadına Taciz ve Kadına Şiddet” konulu seminer vermiştir.

Kozan Meslek Yüksekokulu öğretim elemanlarına, yerleşkemiz öğrencilerine, Türk Kadınlar Konseyi Derneği Adana Şubesi Yönetim Kurulu Üyelerinden Çukurova Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hatice Korkmaz GÜVENMEZ ve Adana Büyükşehir Belediyesi Dış İlişkiler Şube Müdürü Dr. Çağrı ÜN ile Dernek Üyesi Çukurova Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Faruk TOKLU’ya katılımlarından dolayı, Av. Meryem TÜRKTEKİN’e verdiği bilgilerden dolayı teşekkür ederiz.