Yüksekokulumuzda Kozan Kent Konseyi Toplantısı Gerçekleştirildi

02 Aralık 2021 tarihindeki bir önceki yürütme kurulu toplantısını üniversite ile ilgili sorunlar çerçevesinde Kozan Meslek Yüksekokulunda gerçekleştiren Kozan Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri ile Ç.Ü. Kozan Meslek Yüksekokulu ev sahipliğinde, Kozan Kaymakamı Sayın Şafak GÜRÇAM ve Kozan Belediye Başkanı Sayın Kazım Özgan’ın da katılımlarıyla tanışma toplantısı gerçekleştirildi. Kozan Kaymakamı Sayın Şafak GÜRÇAM’ın konuşmasının ardından, Ç.Ü. Kozan Meslek Yüksekokulu Müdürü Doc.Dr. Volkan YURDADOĞ Kozan Meslek Yüksekokulunun potansiyelleri, sorunları ve kentle bütünleşme adına gerçekleştirebilecekleri hakkında bilgi vererek, Kozan’ımız ve  öğrencilerimiz için ileride her türlü işbirliğine hazır olduklarını bildirdi. Kozan İşletme Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç.Dr. Başak Gül AKAR’da Kozan İşletme Fakültesi ile ilgili görüşlerini paylaştı.

Kozan Belediye Başkanı Sayın Kazım Özgan ve  Kent Konseyi üyeleri de konuşmalarını yaparak üniversitemizin ilçemiz ve gençlerimize katacağı değerlerin farkında olduklarını her türlü proje ve işbirliği konularında ortak çalışmalara açık olduklarını belirttiler.